Αυτοματοποιήσεις

Αυτοματοποίησε τη ζωή σου και κέρδισε χρόνο! Το Polikatikia.gr σου παρέχει αυτοματοποιήσεις που σε βοηθούν να κάνεις τη διαχείριση της πολυκατοικίας σου πιο έξυπνη και σου γλιτώνουν χρόνο και κόπο!
Μάθε πως!

Αυτοματοποιημένη είσπραξη κοινοχρήστων

Είσπραξε τα κοινόχρηστα ηλεκτρονικά μέσω IRIS και άλλων εναλλακτικών μεθόδων πληρωμής, χωρίς να χρειάζεται κάποια παραπάνω ενέργεια καταγραφής ή ενημέρωσης από εσένα. Ο κάτοικος πληρώνει, λαμβάνει την απόδειξή του και τα οικονομικά στοιχεία της πολυκατοικίας ενημερώνονται αυτόματα.

Αυτοματοποιημένη διαχείριση οφειλετών (Email, Push Notification, SMS)

Σκέφτεσαι τον καλύτερο τρόπο να διαχειριστείς τους οφειλέτες; Στείλε αυτόματα τις ειδοποιήσεις προς τους οφειλέτες της πολυκατοικίας και θέσε τους κανόνες. Το Polikatikia.gr μπορεί να σε διευκολύνει ενημερώνοντας τον κάθε κάτοικο όπως έχεις ορίσει.

Αυτοματοποιημένη έκδοση κοινοχρήστων

Έφτασε η ημέρα των κοινοχρήστων! Το Polikatikia.gr τα έβγαλε ήδη για εσένα. Απλά ενημέρωσε του κάτοικους και συνέχισε ξέγνοιαστα την ημέρα σου.

Προγραμματισμός δαπανών

Επειδή όλο και κάποια χρέωση μπορεί να σου διαφύγει, προγραμμάτισε την και το Polikatikia.gr θα την κάνει για εσένα! Είτε πρόκειται για μια χρέωση ανά 2 μήνες, είτε 1 φορά το εξάμηνο, εσύ το δηλώνεις μια φορά και τα υπόλοιπα άφησέ τα στο Polikatikia.gr.

Προγραμματισμός ειδοποιήσεων χαμηλής στάθμης πετρελαίου

Μήπως τελειώνει το πετρέλαιο; το Polikatikia.gr μπορεί να σε ειδοποιεί όταν η στάθμη του πετρελαίου έχει πέσει κάτω από το όριο που έχεις ορίσει!