Αυτοματοποιημένη Έκδοση & Είσπραξη Κοινοχρήστων

Αυτοματοποίησε τη ζωή σου και κέρδισε χρόνο! Το Polikatikia.gr σου παρέχει αυτοματοποιήσεις που σε βοηθούν να κάνεις τη διαχείριση της πολυκατοικίας σου πιο έξυπνη και σου γλιτώνουν χρόνο και κόπο!
Μάθε πως!

InfoImage
InfoImage
InfoImage

Αυτοματοποιημένη είσπραξη κοινοχρήστων

Είσπραξε τα κοινόχρηστα ηλεκτρονικά μέσω IRIS και άλλων εναλλακτικών μεθόδων πληρωμής, χωρίς να χρειάζεται κάποια παραπάνω ενέργεια καταγραφής ή ενημέρωσης από εσένα. Ο κάτοικος πληρώνει, λαμβάνει την απόδειξή του και τα οικονομικά στοιχεία της πολυκατοικίας ενημερώνονται αυτόματα.

InfoImage
InfoImage
InfoImage

Αυτοματοποιημένη διαχείριση οφειλετών (Email, Push Notification, SMS)

Σκέφτεσαι τον καλύτερο τρόπο να διαχειριστείς τους οφειλέτες; Στείλε αυτόματα τις ειδοποιήσεις προς τους οφειλέτες της πολυκατοικίας και θέσε τους κανόνες. Το Polikatikia.gr μπορεί να σε διευκολύνει ενημερώνοντας τον κάθε κάτοικο όπως έχεις ορίσει.

InfoImage
InfoImage
InfoImage

Αυτοματοποιημένη έκδοση κοινοχρήστων

Έφτασε η ημέρα των κοινοχρήστων! Το Polikatikia.gr τα έβγαλε ήδη για εσένα. Απλά ενημέρωσε του κάτοικους και συνέχισε ξέγνοιαστα την ημέρα σου.

InfoImage
InfoImage
InfoImage

Προγραμματισμός δαπανών

Επειδή όλο και κάποια χρέωση μπορεί να σου διαφύγει, προγραμμάτισε την και το Polikatikia.gr θα την κάνει για εσένα! Είτε πρόκειται για μια χρέωση ανά 2 μήνες, είτε 1 φορά το εξάμηνο, εσύ το δηλώνεις μια φορά και τα υπόλοιπα άφησέ τα στο Polikatikia.gr.

InfoImage
InfoImage
InfoImage

Προγραμματισμός ειδοποιήσεων χαμηλής στάθμης πετρελαίου

Μήπως τελειώνει το πετρέλαιο; το Polikatikia.gr μπορεί να σε ειδοποιεί όταν η στάθμη του πετρελαίου έχει πέσει κάτω από το όριο που έχεις ορίσει!