Διαχείριση πολυκατοικίας

Ψάχνεις μια λύση που συνδυάζει τον επαγγελματισμό με την ευκολία και μπορείς να την εμπιστευθείς; Όλη η διαχείριση βρίσκεται στα χέρια σου, με το Polikatikia.gr! Οι ανάγκες του κτηρίου, οι εισπράξεις, τα ειδοποιήτηρια και πολλές ακόμα βασικές διαδικασίες της διαχείρισης γίνονται αυτόματα με την ευκολία, την πρωτοπορία και τη διαφάνεια του Polikatikia.gr!

InfoImage
InfoImage
InfoImage

Έκδοση κοινοχρήστων

To Polikatikia.gr βρίσκεται πάντα στην διάθεσή σου και σου παρέχει ένα σύγχρονο εργαλείο που κάνει την έκδοση των κοινοχρήστων απλή και τη ζωή σου ευκολότερη! Εκτύπωσε, διαμοίρασε ή απλά στείλε με email τα ειδοποιητήρια με ένα κλικ.

InfoImage
InfoImage
InfoImage

Είσπραξη κοινοχρήστων

Η παρακολούθηση των οφειλετών μετατρέπεται σε μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία! Είσπραξε πλέον τα κοινόχρηστα, είτε με τον παραδοσιακό τρόπο, είτε ηλεκτρονικά. Ο κάτοικος ενημερώνεται αυτόματα, λαμβάνει την απόδειξη του στο email του και όλοι είναι ικανοποιημένοι.

InfoImage
InfoImage
InfoImage

Διαχείριση επαγγελματιών (οφειλές πολυκατοικίας)

Διαχειρίσου τα συνεργεία και τους επαγγελματίες που συνεργάζεται η πολυκατοικία σου, κατάγραψε τις πληρωμές που πραγματοποιείς, ενώ όλοι μένουν ενήμεροι σε πραγματικό χρόνο για κάθε διαδικασία αλλά και χρέωση.

InfoImage
InfoImage
InfoImage

Διαχείριση αποθεματικού

Αύξηση; Μείωση; Όποια ανάγκη και αν υπάρξει, καταγράφεις όλες τις κινήσεις των μεταβολών αποθεματικού, προσθέτεις το δικό σου σχόλιο και αν γίνει κάποιο λάθος απλά αναιρείς τις ενέργειές σου.

Διαχείριση οφειλετών
Διαχείριση οφειλετών

Ξέχνα τις σημειώσεις σε τετράδια ή άλλες πρόχειρες λύσεις! Άφησε το Polikatikia.gr να αναλάβει και θα κρατήσει λογαριασμό ενώ σε καθοδηγεί είτε παραδοσιακά, είτε αυτοματοποιώντας τον τρόπο ειδοποίησής τους.

Αποχώρηση ενοίκου
Αποχώρηση ενοίκου

Έφυγε ένας ενοικιαστής αλλά άφησε πίσω του οφειλές; Το Polikatikia.gr σε καλύπτει και σου παρέχει πλήρη ενημέρωση για όσες αποχωρήσεις υπάρξουν στα διαμερίσματα της πολυκατοικίας σου, παρέχοντας διάφορες επιλογές.

Διαχείριση βλαβών (τεχνικές εργασίες)
Διαχείριση βλαβών (τεχνικές εργασίες)

Δεν κλείνει η πόρτα στην είσοδο της πολυκατοικίας; Κόπηκε το ρεύμα στο κτήριο; Ό,τι και να συμβεί, δήλωσε την βλάβη και μοιράσου τη με επαγγελματίες. Λάβε προσφορές, επίλεξε αυτή που σε ικανοποιεί και διόρθωσε το πρόβλημα.