Διαχείριση διαμερίσματος

Η πολυκατοικία σου μπορεί τώρα να δουλεύει ρολόι! Γνώρισε το Polikatikia.gr στον διαχειριστή της πολυκατοικίας σου και κάνε πιο εύκολη τη δουλειά της διαχείρισης. Εντάξτε ως βασικό εργαλείο της πολυκατοικίας και των κατοίκων το Polikatikia.gr για να γίνει η συμβίωση πιο εύκολη και αρμονική με αμέτρητες δυνατότητες και πλήρη διαφάνεια για όλους.

InfoImage
InfoImage
InfoImage

Ιστορικό εκδόσεων

Τώρα μπορείς να έχεις πρόσβαση σε όλες τις προηγούμενες εκδόσεις κοινοχρήστων που έχουν γίνει στην πολυκατοικία σου. Δες τις δαπάνες που έχουν χρεωθεί στο παρελθόν, τα έξοδα του διαμερίσματος σου, στατιστικά και άλλα, απλά ανοίγοντας την εφαρμογή.

InfoImage
InfoImage
InfoImage

Έντυπα εκδόσεων

Δεν χρειάζεται πλέον να βρίσκεις το ειδοποιητήριο κάτω από την πόρτα σου. Κατέβασέ το μόνος σου απλά με ένα κλικ και απόκτησε πρόσβαση σε όλα τα σχετικά έγγραφα της κάθε έκδοσης. Μην ξεχνάς ότι έτσι βοηθάς στη μείωση κατανάλωσης χαρτιού, ενώ παράλληλα ενισχύεις και την ασφάλεια διαμοιρασμού των ειδοποιητηρίων αφού πλέον μόνο εσύ θα έχεις πρόσβαση στο δικό σου.

InfoImage
InfoImage
InfoImage

Ιστορικό κινήσεων διαμερίσματος

Κράτα πλήρη αναφορά για τα έσοδα και τα έξοδα του διαμερίσματός σου, έτσι ώστε να ξέρεις πάντα τι έχεις πληρώσει, πότε ή πόσα σου μένουν ακόμα. Έτσι, κρατάς τον έλεγχο των λογαριασμών σου, χωρίς να χρειάζεται να ρωτήσεις τον διαχειριστή ή να ψάχνεις μέσα σε ψαριά από αποδείξεις και ειδοποιήτηρια.

InfoImage
InfoImage
InfoImage

Δήλωση βλαβών

Συνέβη κάτι στο διαμέρισμά σου ή στην πολυκατοικία σου; Δήλωσε το και λάβε ειδοποιήσεις για την κατάσταση του προβλήματος από τη στιγμή που το είπες μέχρι τη στιγμή που λύθηκε!

InfoImage
InfoImage
InfoImage

Αυτοματοποιημένη πληρωμή κοινοχρήστων

Πλήρωσε τα κοινόχρηστά σου χωρίς κόπο, εύκολα και με την ασφάλεια που εγγυάται το Polikatikia.gr. Μη σκέφτεσαι αν θα βρεις τον διαχειριστή ή αν είναι ώρα κοινής ησυχίας και δεν μπορείς να ενοχλήσεις. Πληρώνοντας ηλεκτρονικά, είστε όλοι το ίδιο ενήμεροι, σαν να είχατε βρεθεί από κοντά!

InfoImage
InfoImage
InfoImage

Κοινότητα

Επικοινώνησε με τους γείτονες σου, στείλε μήνυμα για μια ανακοίνωση όπως πχ. ότι θα κάνεις ένα πάρτι απόψε ή ανέφερε μια ενόχληση και λάβε αντίστοιχα απαντήσεις.