Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα του polikatikia είναι εδώ για να απαντήσει όλες τις ερωτήσεις και να λύσει κάθε απορία.

Το polikatikia είναι μια online πλατφόρμα διαχείρισης πολυκατοικιών, εργασιών και καταγραφής όλων των βασικών πληροφοριών που χρειάζεται ο διαχειριστής. Πλέον ως πρωτοπόρος στον χώρο, το polikatikia αποτελεί την μοναδική ολοκληρωμένη λύση για τον διαχειριστή μιας πολυκατοικίας, δίνοντας του τον απόλυτο έλεγχο της πολυκατοικίας του, αλλά και για τον κάτοικο ο οποίος πλέον αποκτά ενεργή συμμετοχή με την δική του πρόσβαση

Το polikatikia απευθύνεται σε όλους τους κάτοικους μιας πολυκατοικίας. Αρχικά στον διαχειριστή της και στους υπόλοιπου ένοικους και ιδιοκτήτες που ζουν μέσα στην πολυκατοικία. Δίνοντας πρόσβαση σε όλους, υπάρχει ένα σημείο αναφοράς όπου όλοι μένουν ενήμεροι για τα θέματα της πολυκατοικίας και ο διαχειριστής εκτελεί την διαχείριση με απολύτη ευκολία και διαφάνεια.

Η εγγραφή στο polikatikia είναι δωρεάν και γίνεται πολύ εύκολα απλά κατεβάζοντας το polikatikia app από τα επίσημα stores της Google για Android και της Apple για iOS.

H Looper ΙΚΕ (εφεξής Looper) θεωρεί ως ύψιστη προτεραιότητα την ασφάλεια και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, υπό οποιαδήποτε ιδιότητα επικοινωνείτε ή συνεργάζεσθε μαζί μας, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά πρώην ή ενεργοί χρήστες ή συνεργαζόμενοι τρίτοι.