Στατιστικά

Το Polikatikia.gr δίνει όλα τα εφόδια που χρειάζεται ένα διαχειριστής, για να μπορεί να κάνει τη δουλειά του ανενόχλητος! Φυισκά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την εργαλειοθήκη του τα στατιστικά.

Αναφορές

Τώρα δεν ψάχνεις πια σε φακέλους και μένεις ενήμερος για την οικονομική κατάσταση της πολυκατοικίας σου με μερικά κλικ στο Polikatikia.gr. Οι οφειλές της πολυκατοικίας, των διαμερισμάτων ή οποιαδήποτε άλλη αναφορά είναι στο χέρι σου ανά πάσα στιγμή! Μείωσε τη "χαρτούρα" και φυσικά το οικολογικό σου αποτύπωμα, για να βελτιώσεις τη ζωή σου!

Οικονομικά στοιχεία (online συναλλαγές, οφειλές πολυκατοικίας, οφειλές διαμερισμάτων)

Δέχεσαι πληρωμές κοινοχρήστων ηλεκτρονικά; Μη χάνεσαι στις συναλλαγές! Παρακολούθησε μέσα από τα στατιστικά των οικονομικών στοιχειών και μάθε ποιος, πως, πότε, και τι ποσό πλήρωσε για τα κοινόχρηστά του!

Εισροές/εκροές

Έφτασε η ώρα της γενικής συνέλευσης; Κατέβασε την αναλυτική εικόνα του ταμείου της πολυκατοικίας με όλες τις συναλλαγές και την ανάλυση του αποθεματικού και πήγαινε προετοιμασμένος με ό,τι χρειάζεσαι στη συνέλευση με τους γείτονες σου!

Εισπράξεις

Μπορείς να καταγράφεις τις εισπράξεις που κάνεις και να έχεις μια αναλυτική εικόνα για τα χρήματα που συγκεντρώνεις και τις πληρωμές που πραγματοποιείς προς τρίτους. Για να μην αναρωτιέται κανείς για τίποτα!

Πίνακας ελέγχου

Το κεντρικό σημείο αναφοράς σου είναι ένα πίνακας ελέγχου. Παρακολούθησε τη διαχείριση με ευκολία και ασφάλεια, και εκτέλεσε βασικές ενέργειες χωρίς να φύγεις από τον πίνακα ελέγχου.