Στατιστικά Στοιχεία Διαχειριστή

Το Polikatikia.gr δίνει όλα τα εφόδια που χρειάζεται ένα διαχειριστής, για να μπορεί να κάνει τη δουλειά του ανενόχλητος! Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την εργαλειοθήκη του τα στατιστικά.

InfoImage
InfoImage
InfoImage

Αναφορές

Τώρα δεν ψάχνεις πια σε φακέλους και μένεις ενήμερος για την οικονομική κατάσταση της πολυκατοικίας σου με μερικά κλικ στο Polikatikia.gr. Οι οφειλές της πολυκατοικίας, των διαμερισμάτων ή οποιαδήποτε άλλη αναφορά είναι στο χέρι σου ανά πάσα στιγμή! Μείωσε τη "χαρτούρα" και φυσικά το οικολογικό σου αποτύπωμα, για να βελτιώσεις τη ζωή σου!

InfoImage
InfoImage
InfoImage

Οικονομικά στοιχεία (online συναλλαγές, οφειλές πολυκατοικίας, οφειλές διαμερισμάτων)

Δέχεσαι πληρωμές κοινοχρήστων ηλεκτρονικά; Μη χάνεσαι στις συναλλαγές! Παρακολούθησε μέσα από τα στατιστικά των οικονομικών στοιχειών και μάθε ποιος, πως, πότε, και τι ποσό πλήρωσε για τα κοινόχρηστά του!

InfoImage
InfoImage
InfoImage

Εισροές/εκροές

Έφτασε η ώρα της γενικής συνέλευσης; Κατέβασε την αναλυτική εικόνα του ταμείου της πολυκατοικίας με όλες τις συναλλαγές και την ανάλυση του αποθεματικού και πήγαινε προετοιμασμένος με ό,τι χρειάζεσαι στη συνέλευση με τους γείτονες σου!

InfoImage
InfoImage
InfoImage

Εισπράξεις

Μπορείς να καταγράφεις τις εισπράξεις που κάνεις και να έχεις μια αναλυτική εικόνα για τα χρήματα που συγκεντρώνεις και τις πληρωμές που πραγματοποιείς προς τρίτους. Για να μην αναρωτιέται κανείς για τίποτα!

InfoImage
InfoImage
InfoImage

Πίνακας ελέγχου

Το κεντρικό σημείο αναφοράς σου είναι ένα πίνακας ελέγχου. Παρακολούθησε τη διαχείριση με ευκολία και ασφάλεια, και εκτέλεσε βασικές ενέργειες χωρίς να φύγεις από τον πίνακα ελέγχου.