Ασφάλεια Πυρός - Σεισμού - Πλημμύρας

Ασφάλεια Πυρός - Σεισμού - Πλημμύρας

Το σπίτι σου είναι o δικός σου πολύτιμος χώρος. Εξασφαλίζοντας το, προστατεύεις κάτι που είναι πραγματικά μοναδικό για εσένα και την οικογένειά σου!
Στο Polikatikia.gr θα βρεις επιλεγμένα πακέτα της Εθνικής Ασφαλιστικής που ανταποκρίνονται με ευελιξία τόσο στις διαφορετικές ανάγκες ασφάλισης, όσο και στις οικονομικές δυνατότητες σου. Όλα τα πακέτα ασφαλίζουν την Οικοδομή και το Περιεχόμενο, τόσο των κύριων, όσο και των βοηθητικών χώρων (αποθήκες, γκαράζ, κ.λπ.) που ανήκουν σε κάθε κατοικία και επιπλέον την αναλογία της ασφαλιζόμενης οικοδομής (διαμέρισμα) επί της αξίας των κοινόχρηστων και κοινόκτητων χώρων των πολυκατοικιών (λεβητοστάσια, ασανσέρ κ.λπ.).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους ιδιοκτήτες κατοικιών (είτε ιδιοκατοικούν, είτε όχι), τους ενοικιαστές, αλλά και τους διαχειριστές των πολυκατοικιών.   
Μπορείς άμεσα να επωφεληθείς από την μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 10% εφόσον επιλέξεις το πρόγραμμα που καλύπτει το/τα ακίνητά σου από τους κινδύνους πυρκαγιάς, πλημμύρας και σεισμού.
Μην αργείς, επικοινώνησε μαζί μας σήμερα για να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες και να επιλέξεις το κατάλληλο πρόγραμμα για τις ανάγκες σου!

Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε την φόρμα και ένας υπεύθυνος θα σας ενημερώσει άμεσα